Coronis Klementine
Coronis Klementine, DNA, HD:B, AA:0, UHP, FP, BH, SchH3, AK/Ia
Stamtavle for Coronis Klementine:

 

 

V Tim vom Frankengold, DNA, HD:normal, AA:0, SchH3, IPO3, AK-D

 

AVKL-DK, Årsvinder Esto van Noort, DNA, HD:normal, SchH3, IPO3, AK-D

Sieger VA Jeck vom Noricum, SchH3, FH, AK-D

V Anschie vom Grenzland, SchH1, AK-D

 

V Anuschka vom Frankengold, DNA, HD:normal,  SchH2, AK-D

V Xorro vom Klostermoor, SchH3, AK-D

V Anna vom Sofienwald, SchH3, AK-D

 

 

V Coronis Takita, DNA, HD:B, BHP3, FP, AK-D, AK-DK

 

AVKL-DK, AVKL-Finland Greve Felix, HD:A, BHP3, IPO3, AK

AVKL, Årsvinder Folemarkens Jasso, HD:B,  SchH3, BHP1, IPO1, AK-D

 V Greve Beta, HD:A, BHP2, AK

 

Coronis Fatima, HD:B, BHP3, IPO1, FP, SPH2, AK

V Wicko vom Wildsteiger Land, HD:A, SchH2, AK-D

V Coronis Ayoe, HD:B, BHP1, AKKlementine
blev på det danske Hovedavlsskue i 2006 SG3 i yngste klasse tæver. Dommer var Anders Eriksson fra Sverige, indehaver af kennel Mischaland. Fremfører Martin Joensen, kennel Wildmarken

Dommerbeskrivelse fra HAS: Velpigmenteret, kraftfuld, stor, smukt hoved og udtryk, høj manke, fast ryg, velpelset, noget afskydende kryds, gode brystforhold, korrekt frontstilling, parallel for og bag, jordvindende og kraftfulde bevægelser med korrekt kropsholdning, høj manke og fast ryg.

Det var meningen, at Steen ville gå i gang med at gøre Klemme færdig til sin brugsprøve og efterfølgende avlskåring, lige så snart hun blev færdig med at ligge med sit kuld hvalpe. Alt grundarbejdet var gjort, så det var bare et spørgsmål om at få detaljerne pudset af.

Da vi planlagde ovenstående havde vi kun regnet med at beholde en hanhvalp efter Klemme, som Steen skulle træne. Det blev så til 2 dejlige hanner: Nebukaneser (kaldet Neser), som Steen tidligt valgte til sig selv og Neville, som vi troede vi havde solgt. Køber sprang fra, og så ville vi lige se tiden an.

Så fik vi mulighed for at få Klemme ned til en af de rigtige gode uddannere i Tyskland. Vi slog til, så der blev lidt bedre tid til de to drenge. Så den 12. maj, efter at have udstillet Utzi på Pinseskuet, kørte vi ned med Klemme til Tyskland. Efter at have afleveret Klemme, føltes turen hjem til Danmark meget lang.

Heldigvis kunne vi hente hende allerede den 5. august. Der var stor gensynsglæde hos alle.

Steen har været ude og gå flere spor med Klemme, så han regner med ret hurtigt at kunne aflægge en SPH-prøve med hende, da det eneste hun mangler er lidt mere alder på sporene samt noget mere træning på fremmedspor. Hun skulle dog først til kåring i Tyskland, så vi kørte ned med hende i oktober måned, så hun kunne blive klar til kåring i november måned.

Klemme blev kåret i klasse Ia den 15. november i Bremen-Rönnebeck. Körmeister var Bernhard Norda.

Kåringsbeskrivelse:
Særdeles type- og udtryksfuld, stor, middelkraftig, substansfuld, tør, fast tæve. Høj manke, god overlinie, godt kryds. Korrekte vinkler, korrekte brystforhold, lige front. Træder korrekt, særdeles flydende og langtrækkende, kraftfuld gang. Sikkert væsen, mod- og kampdrift udpræget. Slipper.
Særlige fortrin: Udtryksfuld, tør, fast helhedsfremtoningKlemme fotograferet ved HAS 2006
Klemme er flyvende
Selv efter en lang travmønstring i hård konkurrence er der stadig masser af energi i Klemme.
Klemme i fuld aktion.
Præmieoverrækkelse på Hovedavlsskuet 2006
Det var stort. Det er en særlig fornemmelse at komme op på præmietaburetten og blive nr. 3 med en tæve af eget opdræt. 4. generation i direkte tævelinie efter kennelens stammoder Brix´s Candy!

Klemme, Gitte, Martin, Maria og fremfører Martin Joensen