Nærmere om Bosch hundefoderprogrammet.
Kvalitetsstyring i produktionen

Der anvendes naturligvis kun omhyggeligt udvalgte råvarer og ingredienser (bl. a. fjerkræ, æg, okse, lam, forskellige grønsager, fuldkorn),

som skånsomt forarbejdes til vores yderst lækre, sunde og let fordøjelige kvalitetshundefoder. Alle bestanddele af animalsk oprindelse stammer udelukkende fra spiselige dyr, altså fra dyr der er godkendt til menneskelig ernæring.

 

For at beskytte de vigtige, men meget sårbare vitaminer og essentielle fedtsyrer tilsættes hundefoderet en blanding af forskellige tocopheroler (E-vitamin) af naturlig oprindelse, som sammen med propylgallat garanterer den nødvendige sikkerhed for indholdet af vitaminer og fedtsyrer.

Bosch hundefoder indeholder ingen kunstige lokke- eller smagsstoffer. På grund af den skånsomme tørring holder produkterne

sig længe – også uden tilsætning af konserveringsmidler. Med kvalitetshundefoder fra Bosch Tiernahrung har De således altid vished for, at de i enhver situation sørger for den rigtige ernæring som dækker hundens behov – og det endda til et usædvanligt pris-produkt forhold.

Firmaet Bosch Tiernahrung GmbH & Co. DIN ISO 9001 : 2000 og efter kvalitetsstyringssystemet HACCP
Igennem hele processen fra udvikling og fremstilling over kunderådgivning og til afsætning og service gennemføres kvalitetsstyringen kompromisløst.

I selve virksomheden arbejdes der efter klart definerede procedurer, intet er overladt til tilfældighederne. Dette kommer kunden til gode, fordi han kan regne med at få samme kvalitet hver gang.


Yderligere informationer om det nye Bosch hundefoderprogram, fordele, råvaresammensætning kan rettes til:


Kennel Coronis
v/ Gitte og Steen Møllegaard Salmonsen
Skovvej 26, Nordrup
4100 Ringsted
Tlf. 5764 0181 / mobil 2096 5626

Her kan man se, hvad Bosch hundefoder er gode til

Organiske zinkforbindelser (Zink-chelater) giver en bedre optagelighed. Derved får hunden mere Zink til rådighed for sit stofskifte. Zink er bl.a. vigtig for en

smidig hud og en blank pels.

 

Et afbalanceret forhold mellem de essentielle fedtsyrer sørger for vitalitet, smidig hud, blank pels og forstærker frem for alt hundens naturlige immunforsvar.

 

Det indbyrdes afstemte indhold af forskellige ballaststoffer med forskellig opløselighed (b. la. også fructo-oligosaccharider) stimulerer den ønskede tarmflora og får hundens fordøjelse til at fungere regelmæssigt.

 

Udsøgte råvarer, forarbejdet yderst skånsomt til hundefoder i vores mest moderne anlæg, sørger for en god fordøjelighed og en afføring af passende konsistens.

 

E-vitamin, C-vitamin og mikronæringsstoffet Selen er vigtige antioxidanter i kroppens celler, fordi de beskytter mod angreb fra stofskiftets spildprodukter.

 

En speciel muslingeextrakt med højt indhold af Chodroitinsulfat og Glucosaminer støtter opbygningen og funktionsdygtigheden af brusken, særligt omkring leddene.

 

Forskellige udsøgte fibre kombineret med stærkt sugende naturlige mineraler stimulerer den ønskede tarmflora og reducerer eller binder ubehageligt lugtende affaldsstoffer i afføringen.

 

Lecithin og Carnithin har mangfoldige funktioner. Først og fremmest virker de fremmende på energi- og fedtstofskiftet og forbedrer dermed energiudnyttelsen.

Den specielle kombination af forskellige urter stimulerer den naturlige tarmflora og hjælper dermed fordøjelsen.

 

Lavt fedtindhold kombineret med et højt indhold af bestemte fibre forringer energioptagelsen og -udnyttelsen og giver samtidig en god mæthedsfølelse. Derved kan man også hos “konstant sultne” hunde opnå en god

vægtregulering.

 

Den effektive kombination af forskellige stoffer som f. eks. B-vitamin, E-vitamin, C-vitamin, Selen m. fl. støtter kroppens celler mod de skadelige stofskifteprodukter som fremmer ældningsprocessen og hjælper cellerne at regenere.

 

Beta-glucaner er specielle kulhydrater, som med deres specifikke struktur virker stimulerende på immunforsvaret.

 

Grundlaget for den fremragende smag i vores foder er udsøgte råvarer, i den bedst mulige kombination. Disse friske råvarer forarbejdes skånsomt i vore moderne anlæg. Og de er garanteret fri for kemiske lokke-, farve- eller smagsstoffer.

Kroketternes hårde struktur renser tænderne og er derved med til at mindske faren for skadelige forekomster af foderrester der sætter sig fast på tænderne.