Foder til hunde med særlige behov
High Premium Concept til ældre hunde og til overvægtige hunde
Bosch hundefoder har også udviklet fodertyper, der er særligt målrettet ernæringsbehovet hos ældre hunde fra 7-8 år, samt fodertyper, der er målrettet hunde, der er overvægtige
HIGH PREMIUM SENIOR
HIGH PREMIUM SENIOR
SENIOR passer til den ældre hunds næringsbehov fra 7-8 års-alderen. For at aflaste stofskiftet og de indre organer er indholdet af protein, natrium og fosfor betydeligt nedsat.

Det reducerede energiindhold (kun 6% fedt) mindsker faren for at ældre hunde med en naturligt lavere aktivitet tager på i vægt.

Da det samtidig indeholder en forhøjet andel af fibre (7,5% råfibre) giver det en bedre mæthedsfornemmelse og regulerer samtidig hele fordøjelsen.

- stærkt reduceret indhold af energi, protein og mineraler
- rigt på fibre for at optimere fordøjelsen
- forsinker celle-aldringen fordi den har et højt indhold af vitaminer (bl.a. E-vitamin) og mikronæringsstoffer (bl.a. selen).

- med muslingeekstrakt, der styrker led og brusk

Kan fodres tørt eller opblødt

Fås i pakninger á 1,0 kg, 2,5 kg og 12,5 kg

Læs mere om foderets sammensætning samt se fodringsvejledning på: http://www.hafran.dk/da/produkt=Bosch_HighPremium_Senior_2019
HIGH PREMIUM LIGHT
HIGH PREMIUM LIGHT
LIGHT er et stærkt energireduceret fuldfoder (kun 6% fedt) der samtidig indeholder en højere andel af mættende fibre (7% råfibre) til udvoksede hunde med tendens til overvægt.

LIGHT er sammensat således at det giver hunden en bedre mæthedsfornemmelse. Derfor er det ikke nødvendigt at reducere fodermængden drastisk for at opnå et vægttab.

Indholdet af vitaminer, mikronæringsstoffer og mineraler er valgt således at underforsyning af den udvoksede hund kan udelukkes.

- stærkt energireduceret (kun 6% fedt)
- moderat proteinindhold
- med muslingeekstrakt, der styrker brusk og led
- til vedvarende stabilisering af vægten hhv. til vægttab ved overvægtige hunde


Kan fodres tørt eller opblødt

Fås i pakninger á 1,0 kg, 2,5 kg og 12,5 kg

Læs mere om foderets sammensætning samt se fodringsvejledning på: http://www.hafran.dk/da/produkt=Bosch_HighPremium_SensitiveLamRis_2018